Nafile, Adak, Akika, Şükür ve Sadaka: Dernekten Afrika'ya Yardım Eli

Çınaraltı Derneği olarak, bu yıl kurban bağışlarıyla Afrika'da ihtiyaç sahibi ailelere destek sağladı. Nafile, adak, akika, şükür ve sadaka olmak üzere beş farklı kurban kampanyası kapsamında toplanan bağışlar, Afrika'nın çeşitli bölgelerine ulaştırıldı. Kampanyaların her biri, farklı niyetler doğrultusunda ihtiyaç sahiplerine ulaşmayı amaçladı.

Kampanyaların Detayları

Çınaraltı Derneği, nafile kurban bağışlarını ihtiyaç sahiplerine yönlendirerek temel gıda ihtiyaçlarını karşıladı. Adak kurbanlarıyla bölgede eğitim ve sağlık alanlarında destek verildi. Akika kurbanları, bebek ve çocukların sağlık ihtiyaçlarına katkı sağladı. Şükür kurbanları, bölgedeki yetim ve muhtaç çocuklara yönlendirildi. Sadaka kurbanları ise genel yardım faaliyetleri için kullanıldı.

Kurban Bağışlarının Dağıtımı

Çınaraltı Derneği, toplanan kurban bağışlarıyla Afrika'daki ihtiyaç sahibi ailelere umut ve destek oldu. Bağışlar, dernek görevlileri tarafından özenle planlanarak, ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı ve dağıtıldı. Bu kampanyalar sayesinde yüzlerce aile, temel gıda, sağlık hizmetleri ve eğitim gibi alanlarda destek gördü.

Giriş/Üye

Hesap No