İslami Eğitim Bandırma Çınaraltı'nda

Çınaraltı Derneği Olarak Bandırmaya Attığımız Hizmet Tohumları Meyvelerini Veriyor. Bir Kız Bİr Erkek Medresesi Ve 6 Mahalle Derneğimiz İle Bandırma Ve Civarına İslam Derdi İle Hizmet Vermeye Devam Ediyoruz.Bandırma Ve Çevresine Açtığımız Bu 6 Derneğimizde Gönüllü Hoca Hanım Ve Erkek Hocalarımız İle Gündüzleri Bayanlara Akşamkarı Erkeklere Olmak Sureti İle 7 den 70'e Yaş Farketmeksizin Ücretsiz Kur'anı Kerim Dersleri Veriyoruz.

Çınaraltı: İslami Hizmetler

İslam Davasını Diri Tutmak, Birlik Ve Beraberliğimizi Artırmak Amacıyla Tüm Halkımızın Katılabileceği Eğitimler ,Seminerler, Muhabbet Gezileri Cuma Akşamı Ve Pazar Sabahı Olmak Sureti İle Her Hafta Sohbetler Ve Sohbet Sonrası İkramlar Düzenliyoruz

Bandırma'da Çınaraltı Derneği

Ayrıca Yaz Dönemlerinde Derneklerimizde Yaz Kur'an Kursu Faliyetleri Gerçekleştirerek Evlatlarımızın Kur'an Öğrenmlerini Ve Bu Süreçte Manevi Gelişimlerine Birazda Olsa Katkı Sağlamayı Hedefliyoruz.Bu Süreçte Öğrenclierimize Kur'anı Kerim Öğretireken Aynı Zamanda Zihinsel Ve Fiziksel Gelişimlerini Arttırmak Ve Derslere Daha Fazla Adapte Olmaları İçin Sosyal Faaliyetler Geziler Piknikler Düzenliyoruz.Dönem Sonu Yaptığımız Sınavlar Sonucu Başarılı Olan Öğrencilerimize Hediyeler Vererek Yaz Programını En Verimli Şekilde Tamamlamalarını Sağlıyoruz.